/Butik
 • I denna bok kan du ta med en kompis i sagan. Kanske lillebror, lillasyster eller bästa kompisen vill följa med på ett spännande vinteräventyr? Tillsammans antar Lilla och Liten utmaningar både på väg upp, och nedför den branta pulkabacken. Det blir mycket fart och annat skoj i snön. Boken har två barn som kan anpassas (Lilla är karaktären som kommer att åka racerbil och Liten är karaktären som rider på en snöenhörning). Denna saga är uppdaterad i januari 2019 med nya illustrationer och texter, men med liknande handling. Boken har 28 val som påverkar bokens innehåll och omslag.
 • Lilla handlar

  249.00 kr
  Lilla i sällskap av en vuxen åker till den stora mataffären för att handla mat för hela långa veckan. De flesta känner nog igen sig i dramatiken, konflikterna, diskussionerna och kompromisserna vuxen och barn emellan. Vuxen och Lilla har olika åsikter om mycket, men kommer alltid överens till sist. Boken har 26 val som påverkar bokens innehåll och omslag.
 • "Minsta klappar fint" är den perfekta djur-boken för den som är nyfiken på bondgårdens djur! Möt personligen katt, hund, kossor, hästar, får och getter, grisar och hela hönsfamiljen! Denna bok har 13 personliga val som påverkar innehållet i din bok. Glöm inte att fylla i namn!  
 • Denna bok handlar om när Minsta får vara i olika väderlekar på varje sida. Det är här du bestämmer hur din bok ska se ut! Gör valen nedan i menyerna, scrolla sedan upp för att se hur dina val påverkat bokens utseende! Glöm inte att välja vad karaktärerna ska heta som sista steg! Sagan har 24 sidor. En vuxen är med på en sida i sagan. Boken har personliga 31 val som påverkar bokens innehåll och omslag. Gör dina val nedan!
 • Dags att bli ren, från topp till tå!

  Det är här du bestämmer hur din bok ska se ut! Gör valen nedan i menyerna, scrolla sedan upp för att se hur dina val påverkat bokens utseende! Glöm inte att välja vad karaktärerna ska heta som sista steg! Denna bok har 26 personliga val som påverkar innehållet i din bok.  
 • Minsta i Daggdroppen

  FRÅN 149.00 kr249.00 kr
  Minsta som en liten daggdroppe i sin daggkåpa är en personlig tavla inspirerad av naturen och sagornas värld! Gör ditt eget barn till en liten sago-älva. Välj själv om du vill ha namn på tavlan eller utan. (Texten syns tyvärr inte på din förhandsgranskning, men den kommer på din tavla!)   En liten tavla (A4) kostar 149 kronor, och en stor tavla (30x40 cm) kostar 249 kronor.  
 • Minstas första sångbok med våra favoritvisor! Innehåller: "I ett hus i skogens slut", "Imse vimse spindel", "Lilla snigel", "Ekorrn satt i granen", "Bä bä vita lamm", "Har du sett min lille katt?", "Björnen sover", "En sockerbagare", "Klappa händerna", "En liten båt" och "Blinka lilla stjärna". Denna bok har 13 personliga val som påverkar innehållet i din bok. Glöm inte att fylla i namn!  
 • I "Lilla ska sova" kan man läsa om då det var dags att gå och lägga sig. Just den här kvällen blir det lite av ett drama med både borttappat gosedjur och något läskigt som gömmer sig under sängen! Som tur är slutar allt lyckligt! I denna bok är det både ett barn och en vuxen som kan anpassas. Boken har 27 val som påverkar bokens innehåll och omslag. Gör dina val och glöm inte att fylla i namn!
 • Lilla Målar

  249.00 kr
  ”Lilla målar” kan man läsa om hur Lilla målar stort och smått, färg hamnar både på teckningen och där det inte ska vara. Visst känner ni igen det också? Det blir en mysig stund när huvudkaraktären och en vuxen sitter ned och målar ihop. I boken finns ett barn och en vuxen att anpassa. Boken har 24 val som påverkar bokens innehåll och omslag.
 • Dags att klä på sig! Inte går det så snabbt alltid, "Lilla" hamnar på sidospår ibland. Men kanske hinner "Lilla" före den vuxne ändå? Boken har ett barn och en vuxen som båda kan anpassas. Boken har 22 val som påverkar bokens innehåll och omslag. Gör dina val och glöm inte att fylla i namn!  
 • Dags att lära sig gå på pottan!

  Det är här du bestämmer hur din bok ska se ut! Gör valen nedan i menyerna, scrolla sedan upp för att se hur dina val påverkat bokens utseende! Glöm inte att välja vad karaktärerna ska heta som sista steg! Denna bok har 25 personliga val som påverkar innehållet i din bok.  
 • Två kompisar på äventyr i skogen!

  Ta med en kompis, ett syskon eller en kusin ut på äventyr i skogen. Båda har lika stor roll i sagan. Du bestämmer hur din bok ska se ut. Gör valen nedan i menyerna, scrolla sedan upp för att se hur dina val påverkat bokens utseende. Glöm inte att välja vad karaktärerna ska heta längst ner! Denna bok har 28 personliga val som påverkar innehållet i din bok.
 • Minstas egna sångtavla med "Björnen sover" MONOKROM dvs svartvit med möjlighet att sätta färg om du vill. En mer stilren variant av vår klassiska björnen sover, som passar in i de flesta hem och barnrum!
 • Björnen Sover

  FRÅN 149.00 kr
  Minstas egna sångtavla med den gamla favoriten "Björnen sover". Din älskling blir en del i den magiska skogen där han eller hon leker och sover med den stora snälla nallen. En fin tavla till barnrummet!
 • Gör din egna kalasinbjudan med dig själv på framsidan! Eller varför inte varsin inbjudan till dina kompisar med dem själva på? Inbjudan är gratis och skickas på mail till din e-post så du kan skriva ut den hemma. Välj nån av baksidorna som kommer i mailet och skriv ut på baksidan av inbjudningskorten. Vårt tips är att du skriver ut 4 st på en a4 och klipper ut, men du kan såklart skriva ut stora inbjudningar också. Prova dig fram i editorn nedan och se om du kan skapa din perfekta kalasinbjudan! Gör dina val nedan!
 • Gör din egna kalasinbjudan med dig själv på framsidan! Eller varför inte varsin inbjudan till dina kompisar med dem själva på? Inbjudan är gratis och skickas på mail till din e-post så du kan skriva ut den hemma. Du får också några förslag till baksidor att ladda ned! Vårt tips är att du skriver ut 4 st på en a4 och klipper ut, men du kan såklart skriva ut stora inbjudningar också. Prova dig fram i editorn nedan och se om du kan skapa din perfekta kalasinbjudan! Gör  dina val nedan!
Lillas egna sagor använder sig av kakor och tredje parts tjänster. Inställningar Ok

Spårnings kakor

Dessa kakor spårar din aktivitet på vår hemsida. Dessa kakor hjälper oss att förstå hur våra kunder använder vår sida så vi kan göra den bättre.