/Om
Om2017-08-29T22:29:19+00:00

Lillas Egna Sagor är ett samlingsnamn för personliga porträtt samt personliga böcker och appar som är riktade till föräldrar och små barn.

Vår ursprungstanke var att ta den klassiska barnboken till nästa nivå med möjligheten att ändra huvudkaraktärens utseende för att likna barnet sagan läses för. Det finns även ett antal val för barnet att göra i varje saga.

Vårt första mål var att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att beställa de här sagorna som inbundna böcker med ert barn eller ett barn ni känner, som huvudkaraktär. Detta har blivit en uppskattad personlig gåva till t ex dop, namngivelser eller födelsedagar.

Att läsa tillsammans med våra barn är en fin tradition som vi gärna ser ska leva vidare. Då de unga idag tillbringar mer och mer tid framför en skärm, varför inte utnyttja möjligheten för att blåsa nytt liv i det som roade oss innan spel och film genom att antingen läsa böcker som handlar om barnet du läser för eller läsa våra anpassningsbara sagor i våra mobilappar?

Vi har även utökat vårt sortiment genom att lansera personliga porträtt, vilket är något som vi upplever som en naturlig utveckling då liknande editor används för att skapa sitt egna porträtt.

Lillas egna sagor använder sig av kakor och tredje parts tjänster. Inställningar Ok

Spårnings kakor

Dessa kakor spårar din aktivitet på vår hemsida. Dessa kakor hjälper oss att förstå hur våra kunder använder vår sida så vi kan göra den bättre.